Monday, April 26, 2010

RUMAH LAMA KAMPUNG BARU - THE END



Banyak benda nak ditulis tapi nanti dulu. Penat show tak hilang lagi, kerja di ofis pulak tengah menunggu. Insya Allah, kemudian.

8 comments:

Pegawai Khalwat said...

Tahniah! Buat lagi! Rerun!

Vitamin said...

http://vitaminisme.blogspot.com/2010/04/peristiwa-rumah-lama-kampung-baru.html

maaf kalau tersentuh. tapi ini pandangan peribadi...

Lenny Erwan said...

Pegawai Khalwat - thanks. Insya Allah kalau diizinkan Allah :-)

Fasyali - kenapa nak minta maaf? You have your right. Terima kasih datang menonton.

Vitamin said...

sama-sama... takut juga lepas ni dah tak leh nak tegur..kehkeh

Lenny Erwan said...

aiyoo.. ko ingat akak ni sang kelembai ke tak boleh ditegur? siapa tegur aku sumpah jadi batu hahahah ...

lagipun ko aje yang berpendapat macam tu. Orang lain semua suka show tu WAKAKKAKAKKAKAKKAKKKK... (ulang statement kat facebook ni)

thanks, anyway. Keep writing.

Vitamin said...

hahaha... tapi ada org hentam saya kat blog tu... baru igt nak cilok peminat kak lenny.. rupanya, diorang sume sokong kak lenny.... arghhhh... aku tak ada peminat (sambil berlari ke tepian pantai sambil mengusap-usap perut)... hahahaha

alieya akasha said...

tahniah kak leny show tempoh hari.saya hadir pd ari ahad malam,memang best.tak puas tengok ari tu,tau2 dah abis,ingat panjang lg..pe pun tahniah pd semua yg terlibat.

Lenny Erwan said...

Vitamin - tu bukan peminat. Itu pemenat hehehe...

Alieya - terima kasih sebab datang. Terima kasih sangat...