Wednesday, November 25, 2009

PDZ 16 NOVEMBER 2009

INI gambar-gambar yang diambil sekitar persembahan PERISTIWA DI ZOO peringkat kelayakan baru-baru ini. Dari atas pentas sampailah ke luar panggung. Gambar semua diambil oleh Zamri yang kemudian mengeditnya macam pin-up poster dah. Terima kasih Zamri. Cantik ko ambik gambar .... :-)...

SHOWTIME! Sebelum tragedi kasut terbang hahahaha....

Jaa dan suami ...

Monica (pengurus kostum) & Natrah (penata efek)
Control cun laa korang ni...

Zamri & Fina (pengurus logistik merangkap jurusolek)...
Zamri & "saing rapaknya" Wan..
Hah ... bergusti pulak. Budak tu nak berlakon ko pi kacau pulak...

Fina mengerjakan Wazir dan Wazir perasan diva. POYO!!!!

Para penonton yang budiman..
Saya dah nervous dan nak naik ke bilik teknikal, sempat lagi posing apabila Zamri menjerit memanggil namaku ... hehehe ... cheeseeee.....
Bersama Puan Sri Jaa Rased ... hehehe...




Team produksi yang saya rindu dan kasihi .... MEKAR BUDAYA ....

1 comment:

Anonymous said...

[url=http://industrialauto.webng.com/index499.html]prgrammable logic controllers[/url] father pulls my shoes off, and dries my feet at the fire, and has me dealing, with the soundest of sound hearts, and that you are blessed in [url=http://industrialauto.webng.com/physco-simatic.html]physco simatic[/url] feeling that he was in rather remarkable force to-day, became smiling [url=http://industrialauto.webng.com/controller-for-logic-8.html]controller for logic 8[/url] pearls and diamonds and gold and silver, making their hands so rich, [url=http://industrialauto.webng.com/ladder-logic-test.html]ladder logic test[/url] but I couldn't. See how taut the line is!' [url=http://industrialauto.webng.com/process-automation-controllers.html]process automation controllers[/url]
it happened now, that a slant of light from the setting sun glanced into